måndag 11 november 2019

Nyårssprinten - ett svenskt läsmaraton.

Jag kan med glädje annonsera att från fredagen den 27 december 2019 klockan 12:00 till och med fredagen den 3 januari 2020 klockan 12:00 kommer det svenska läsmaratonet Nyårssprinten gå av stapeln!


För andra året i rad är jag med och arrangerar ett läsmaraton, där vi avslutar det nuvarande året, samt påbörjar det kommande året med läsning. Detta läsmaraton riktar sig till alla som läser, oavsett om det handlar om en sida i månaden eller en bok per dag.

Vi som arrangerar Nyårssprinten är tre bokälskare och utgörs av Lina, som har youtube-kanalen BookAddict (klick) och instagram-kontot bookaddict.youtube (klick), Jennifer som går att hitta på yourube under Jennifer Seger (klick) och på instagram under namnet svenskbooktuber_ (klick) och slutligen mig själv.

Under denna läsvecka kommer vi bjuda på olika läsutmaningar, bildutmaningar av olika slag och gästvärdar som på varierande vis kommer göra inslag om läsning.

Känner du att du vill vara med och läsa tillsammans med många andra, så kommer här den viktigaste informationen:
Nyårssprinten finns endast instagram och där under namnet Nyarssprinten (klick)! Det är på detta konto som all info inför veckan kommer dyka upp och det är även här som gästvärdarna kommer göra sin gästspel. Detta betyder att du behöver gå in på instagram och följa
Nyarssprinten
för att få all information du behöver och för att få uppdateringar under veckan på läsmaratonet pågår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar